LELKIZŐ

Tragédia után nevel új sztárt a Barátok közt atyja

A népszerû sorozat producere csak barátainak mondta el, mi történt imádott kutyájával. Ahhoz pedig hónapokra volt szüksége, hogy újra gazdivá váljon. Dandy most három hónapos...
  • Szerző: Buster

Kalamár Tamás sok éve elkötelezte magát a Labrador retriever fajta mellett. Ki ne emlékezne Bercire, aki gyakran jelent meg a Barátok közt című napi sorozatban? Berci 2009 elején, tíz évesen ment el, Tamás pedig sokáig nem is keresett új négylábú társat maga mellé. 

Végül nemrégiben ismét egy labi gazdája lett, de az új barátságnak fájdalmas és korai vége lett, miután Zserbót egyik pillanatról a másikra sorozatos epilepsziás rohamok kezdték kínozni. Az állatorvos hiába küzdött érte, a fiatal kutya kilenc nappal az első roham után elhunyt...

"Zserbó a rohamok következtében agykárosodást szenvedett és sajnos nem lehetett segíteni rajta. Januárban elment..."

- kezdte a %%- nak a producer.

"Nagyon megviselt az elvesztése, és hónapoknak kellett eltelnie, amíg megérett bennem a gondolat, hogy ismét legyen egy társam. És akinek már volt kutyája, az tudja, hogy kutya nélkül lehet élni, de valójában nem érdemes.

Dandy három hónapos, és éppen egy hete él velem. Mindenhová velem jön és borzasztó aranyos.

Még odébb van az az idő, amikor elkezdhetem őt tanítgatni, de könnyen lehet, hogy akárcsak Berci, egyszer ő is feltűnik majd  a képernyőn"

- mondta Kalamár Tamás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?