LELKIZŐ

Tragikus hírt közölt, gyászol Tóth Vera

Sokáig úgy tűnt, minden jóra fordul, de a sors máshogy akarta.
címkék:
  • Szerző: Doris

Tóth Veráról köztudott, hogy mennyire imádja az állatokat, épp ezért most felfoghatatlan az a fájdalom, amivel szembe kell néznie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az énekesnő Lola nevű bulldogja ugyanis sajnos elpusztult.

„Mert te voltál az én kis Lajos lányom, aki mindig akkor tette a nagy paplan pofáját a térdemre, mikor a legnagyobb szükségem volt rá és akkor is, amikor csak annyit akart mondani, hogy: szeretlek. Ne haragudj, hogy mégsem sikerült, pedig már azt hittem, hogy minden rendben lesz.. Nálad pedig remélem, hogy már minden rendben van és jó helyen vagy... Mindig te leszel az én imádott, ropiszagú bunkókám... Örökké a szívemben maradsz édes kis Lola...- írta a Facebookon Vera, aki teljesen összetört a történtek miatt.

Ahogy arról a már beszámolt, Lola nemrég komoly műtéten esett át, a gerincét operálták meg, emiatt sokáig szinte mozdulni sem tudott.

„Lola kutyámnak porckorongsérv-műtétje volt és a műtét során kiszedtek a csontvelőcsatornából egy duzzanatot. Jelenleg magatehetetlen, dolgozunk a csodáért, hogy felálljon és újra járjon. Reméljük, sikerül” – írta korábban Vera, de sajnos ez az álma nem vált valóra.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?