LELKIZŐ

Újabb tragédia: Ismét gyászol az Omega

Az elmúlt két évben tragédiák sora érte az Omega zenekart, hiszen öt tagjukat is elvesztették. A csapat most újra temetett...
  • Szerző: Buster

Kóbor János az Omega frontembere megtörten nyilatkozott a Borsnak a legendás magyar zenekart sújtó újabb tragédiáról, mellyel két év alatt ötre emelkedett az elvesztett tagok száma.

Nemrégiben elhunyt a zenekar fotósa Cikkely Lajos, akit a csapat saját halottjának tekint, így a temetéséről is ők gondoskodtak.

 

Lajos halála minden tekintetben pótolhatatlan veszteség.

Csendes, kedves barát volt, rengeteg fotót készített rólunk. Egy csodálatos barátot, kollégát, rajongót veszítettünk el, aki hosszú idő óta mindenhová követett bennünket. Emlékére és tiszteletére készítünk egy kiadványt, az Omega 55. éves jubileumára"

- kezdte a lapnak Kóbor, aki fájó szívvel sorolta a zenekart ért veszteségeket.

"Ez  a nagyon rossz sorozat két éve kezdődött. A hangmérnökünk Küronya Miklós autóbalesetben hunyt el. Először kómába esett, sokáig reménykedtünk, hogy visszatér. Utána veszítettük el Somló Tamást, majd alig néhány héttel később Laux Józsefet. A negyedik halottunk az EDDA- gitáros, hangmérnökünk Gellért Tibor volt, aki közel egy éve hagyott itt minket..."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?