LELKIZŐ

Újabb tragédiától tartanak: szerettei aggódnak Pécsi Ildikó fiáért

A hét végén végső nyugalomra helyezték Pécsi Ildikót, akiről szerettei egybehangzóan állítják, maga döntött arról, hogy imádott férje után megy.
  • Szerző: Ripost

Pécsi Ildikó nem félt a haláltól, sőt már vágyott rá, mert hitt abban, hogy van egy földöntúli élet, ahol újra találkozhat édesanyjával és férjével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Egy percet sem akart már tovább itt maradni, mindenáron édesapám mellett szeretett volna lenni. Roppant erős akarata volt, amit a fejébe vett, véghez is vitte, és ezt is megtette... Már együtt karácsonyoznak a mennyben édesapámmal„ – mondta könnyes szemmel a temetés előtt néhány perccel Szűcs Csaba, Ildikó fia, akiért lassan ugyanúgy aggódnak a szerettei és barátai, mint eddig Ildikóért tették. Csabát megviselték az elmúlt hónapok. Szomorú karácsony vár rá, hiszen fél év alatt édesapját és édesanyját is elveszítette. A bánat és a gyász meggyötörte, lefogyott, többször elsírta magát a búcsúztató alatt.

„Nagyon aggódom Ildikó fiáért...” – vallotta be Maros Gábor színművész-operaénekes, aki nagyon régi barátja volt a legendás színész-futballista házaspárnak. „Szomorúan láttam, hogy nagyon le van fogyva és összetört, de nem csoda, alig fél év alatt veszítette el szüleit. Hiszem, hogy a sebei begyógyulnak, ott van neki a kisfia, Zsombor és a párja, Zsuzsi, aki egy bűbájos teremtés, tartja benne a lelket„ – mondta Maros.

Családja ugyan mindent megtett, hogy Ildikó feldolgozza a gyászt, de ő menni akart és mindent el is rendezett: végrendeletet írt, megmondta, ki búcsúztassa és ő maga miként szóljon az őt gyászolókhoz – még egyszer, utoljára, énekelve és mosolyogva. Végső erejével papot kért, hogy hite szerint induljon útnak.

„Ildikóért ugyanaz a pap mondott imát a sírjánál, aki halálos ágyánál az utolsó kenetet feladta neki. Mert így akarta” – mesélte a Blikknek L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia. „Mindenki sírt, tudtuk, nekünk sokkal nehezebb lesz nélküle a folytatás.„

És ezeket olvastad már?