LELKIZŐ

Újratervezés: Palácsik Lilláék valóra váltották a család álmát

A TV2 műsorában ezen a héten a Pál család történetét követhetik figyelemmel a nézők.
  • Szerző: e.j.

Megható pillanatoknak lehetnek tanúi a nézők az Újratervezés csütörtök esti adásában. Ezen a héten Pál András és kedvese, Barbi sorsának alakulását követhetjük figyelemmel. A daruszentmiklósi pár a három gyermekükkel eddig egy lakókocsiban élt, de az Újratervezés stábjának köszönhetően új otthont kapnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Bár András és Barbi két éve eljegyezték egymást, anyagi problémáik miatt nem tudtak összeházasodni, az Újratervezés csapata azonban meglepte őket: titokban megszervezték az esküvőjüket, amiben Köböl Anita és Visváder-Palácsik Lilla is a segítségükre volt.

„Anita adta össze a párt, én pedig a fotókat készítettem. Nagyon jó érzés volt ilyen módon segíteni nekik, hiszen Barbiéknak pontosan ez volt az álma. Minden esküvőn elérzékenyülök, és most is így történt. Csodálatos volt látni az örömüket” – mondta el a -nak Lilla, aki a forgatás alatt még várandós volt – csakúgy, mint Anita.

Fotó: TV2

„Egyszerre vártuk a babáinkat, gyakorlatilag így lettünk jóban Anitával. Most, hogy már megszülettek a babáink, ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, mindent megbeszélünk egymással” – fogalmazott az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?