LELKIZŐ

Újratervezés: szakmát és új otthont kap az édesanya

Négy gyermekét egyedül nevelő édesanyával ismerkedhetnek meg a nézők az Újratervezés hétfői adásában. Olga feladta a házasságát, és egyedül, a gyermekeivel szeretne új életet kezdeni.
címkék:

Szívszorító történettel folytatódik az Újratervezés. A TV2 műsorának második évadában minden héten egy családot ismerhetnek meg a nézők, akik nehéz körülmények között élnek, és akik a műsor által lehetőséget kapnak arra, hogy megváltozzon az életük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A hétfői adásban a Csákváron élő gyerekeit egyedül nevelő Olgával ismerkedhetnek meg a nézők. Az asszony két sikertelen házasság után maradt egyedül. Korábban a férjével vásárolt közösen házat, de a tönkrement kapcsolatuk után úgy döntött, a saját lábára áll, és egyedül tervezi újra a gyermekeivel közös életét.

Fotó: TV2

Olgáéknak korábban sok tervük volt a házzal, de nem volt pénzük megvalósítani azokat. Az épület kívül és belül is rossz állapotban van: a parketta hiányos, a falak kiegyenlítetlenek, rájuk férne a festés, és a fürdőszoba is felújításra szorul. Ezekre korábban azért nem volt pénzük, mert Olga férje elveszítette a munkáját, így csak az asszony takarítónői fizetéséből kellett megélniük.

Fotó: TV2

„Volt egy autóm, de volt a férjemnek egy időszaka, amikor kilenc hónapig nem dolgozott. Az én fizetésem kevés volt ahhoz, hogy minden tartozást rendezzek, fizessek. Az autót el kellett adnom, hogy ne kapcsolják ki a gázt, mert már több mindenre felszólítást kaptunk” – mondta Olga.

Az asszony boldogan fogadta az Újratervezés stábját és Ördög Nórát, hiszen így nem csak az ő élete, de négy gyermekéé is rövidesen megváltozik: az édesanya szeretne a hároméves Gerinek, az ötéves Dorinának, a kilencéves Blankának és a tizenegy éves Jancsinak jobb életet biztosítani.

Fotó: TV2

A műsortól Olga nem csak egy új otthon, de egy merőben más szakma lehetőségét is megkapta. Hogy hogyan teljesülnek Olga és a négy gyermekének vágyai, kiderül az Újratervezés adásaiból hétköznap esténként a TV2-n.

Sztárok is segítenek

Az előző évadban 6 család élete változott meg a műsor segítségével, és a mostani epizódokban is számos izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők. Az Újratervezés követői minden héten egy új család történetét kísérhetik nyomon, akik pénteken aztán be is költöznek újjávarázsolt otthonukba. A mostani szériában sok híresség is a jó ügy mellé állt, akik szintén láthatóak lesznek majd a műsorban. Emellett az Újratervezők olyan különleges álmokat is valóra váltanak, mint amikor az addig lakókocsiban élő háromgyermekes pár elfoglalhatta minden igényt kielégítő mobilházát, vagy a csapat megszervezte a korábban csak vágyaik között szereplő álomesküvőt.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?