LELKIZŐ

Újratervezés: új életet kapott a háromgyerekes család a TV2 műsorától

Ildikó és Gábor tíz éven át éltek távházasságban, hogy megvehessék az álomotthonukat, ami azonban sajnos igazi pénznyelőnek bizonyult.
  • Szerző: e.j.

Végre véget ért a Szabó család több éven át tartó kálváriája. Ildikó és Gábor álma mindig is egy saját otthon volt, mindent ennek rendeltek alá. Három gyermeküket a legnagyobb szeretetben, de távházasságban nevelték fel: az édesapa Angliában dolgozott tíz éven keresztül azért, hogy megvásárolhassák a saját házukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család boldogan vette át az otthonát.
(Fotó: TV2)

Az épület azonban, amit álomotthonnak hittek, hamarosan a rémálmukká vált: kiderült, hogy egy igazi pénznyelő, tele van hibákkal: miközben nem folyik le a szennyvíz, a pincébe ömlik az ivóvíz.

Végre mindenkinek jut hely
(Fotó: TV2)

A szülők és három gyermekük a szabadidejükben próbálták toldozni-foldozni a házat, nem sok sikerrel. A család így fellélegezhetett, amikor az Újratervezés csapata kézbe vette a helyzetet, és szakemberekkel felújították az otthonukat.

Fotó: TV2

Szabóék ezzel nem csak egy új házat kaptak, hanem a családjuk is újra egyesülhetett: kisebbik fiuk haza tudott költözni a kollégiumból, nagyobbik gyermekük, Gábor pedig egy külön kialakított szoba-konyhában kezdheti meg a felnőtt életét.

Fotó: TV2

„Végre mindenkinek megvan a saját privát tere, ahova el tud vonulni. Most óriási boldogságot érzek, mert bár hiába nem én tudtam megadni a családomnak azt, amire szükségük van, de most egy olyan plusszal indulunk, ami eddig nem adatott meg nekünk” – mondta el könnyeivel küszködve az édesapa.

És ezeket olvastad már?