LELKIZŐ

Vajon van visszaút? Fontos döntést hozott a szakítás után Curtis felesége

Sokáig úgy tűnt, a sok hullámvölgy után végre egy békés időszak köszöntött Curtis és felesége, Krisztike életébe. Ennek azonban vége, a pár csütörtökön bejelentette: elválnak, és valójában már hónapok óta nincsenek együtt.
  • Szerző: Doris

Arról egyelőre mindenki csak találgat, hogy mi vezetett végül Curtis és Krisztike viharos kapcsolatának végéhez. Az viszont biztos, hogy idén tavasszal már külön utakon jártak, Krisztike a kisfiával, Donival visszaköltözött az édesanyjához és úgy tűnik, döntése végleges. Ezt bizonyítja az is, hogy már csütörtökön, a drámai bejelentés napján nevet változtatott a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Eddig Széki Krisztike volt a neve, ám egy határozott mozdulattal törölte gyermeke apjának vezetéknevét, és most már Krisztike Krisztike néven van fent. Úgy tűnik, kettejük közül ő az, aki hajthatatlannak tűnik, és ő döntött a válás mellett.

Két évvel ezelőtt is kitartott mellette, amikor a rapper súlyos kábítószerproblémákkal küzdött, és egy elvonón próbált megszabadulni pokoli függőségétől. Ezt követően úgy tűnt, elvonultak a viharfelhők és kisfiuk, Doni érkezésével egy igazán idilli időszak köszöntött az életükbe. Bár ennek sajnos vége, az egykori szerelmesek továbbra is gyakran kommunikálnak, leginkább a közösségi oldalakon.

Curtis két szívecskével fejezte ki szeretetét Krisztike legújabb, négy nappal ezelőtt közzétett profilképe alatt, pedig akkor már rég tudták, hogy nincs közös jövőjük. Sőt, a rapper kedden egy idillinek tűnő családi fotót tett közzé az Instagramon, csupán két nappal a drámai bejelentés előtt.

❤️🧡💛💜💙 @krisztike.09.26

Korábban pedig együtt mentek el napszemüveget választani, augusztus 24-én pedig hármasban lazítottak egy medence partján. Minden jel arra mutat tehát, hogy továbbra is szeretik és tisztelik egymást, és persze a kis Doni is örökre összeköti őket.

De akkor vajon mi állhatott közéjük?

Curtis a zenébe menekül

Curtis tegnap az Instagramra írta ki, hogy a zene felbecsülhetetlen, mint végső lelkesítő eszköz. Ebből többen is arra követeztettek, hogy a rapper a munkába menekül. Így biztos, hogy a vasárnap induló Sztárban Sztár is jót fog neki tenni, hiszen a folyamatos kihívások elterelik a gondolatait a fájdalmas válásról.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?