LELKIZŐ

Weisz Fanni anyja nyílt levélben ment neki durván a leendő vejének

A modell édesanyja meglepő módját választotta annak, hogy meggyőzze gyermekét, akiről úgy gondolja, a közelgő esküvőjével egyenesen a vesztébe rohan.
  • Szerző: ripost

Óriásira dagadt Weisz Fanniék családi botránya, olyannyira, hogy a lány édesanyja a nyilvánosság előtt tálalt ki a problémákról.

Ágnes asszony egy döbbenetes állításokkal teli nyílt levelet juttatott el a Borsnak, melyben gyakorlatilag azzal vádolja leendő vejét, hogy az nem is szereti igazán Fannit, a lány nevében ír SMS-eket, sőt, rendszeresen gúnyt űz belőle.

"Ha ön valóban szereti a kislányomat, miért nem mutatja ennek jelét, miért alázza meg többször nyilvánosan, miért nem segíti akkor, amikor bajban van? Miért érzi, hogy sok embernek jobban szüksége van Fannira, mint fordítva? Miért kommunikál velünk Fanniként? Miért gondolja, hogy írását, annak stílusát nem ismerjük? Miért burkolózik hallgatásba a cég körül kialakult NAV-problémánál? (...) Miért nyilatkozta le többször is nyilvánosan, hogy ön intéz mindent Fanni helyett? Ezt a kijelentését és az ebből fakadó felelősségét az adóhatóság előtt is vállalni fogja? Miért nem segített ebben az elmúlt két és fél év alatt? 

Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csontsovány?

Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta a Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha halló lesz a közös gyermekük, akkor majd Fannit a háta mögött kibeszélik?" - írta a levelében Ágnes asszony.

Az asszony továbbá azt üzeni a lányának, hogy mindenben segít neki, és kéri, hogy térjen vissza hozzájuk, mert fél, hogy különben tragédia lesz a vége.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?