Létrehozva: 2020.07.17.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter drámája: hónapokon át küzdöttek a házasságukért!

Alig két év házasság után véget ért Weisz Fanni és Hajmásy Péter szerelme. A pár kapcsolata a kritikus hetedik évben ment tönkre, a jelek szerint végérvényesen: bár titokban küzdöttek azért, hogy megmentsék a szerelmüket, Fanniék végül bejelentették, hogy válnak.

Mint a mesékben: ilyennek látta mindenki Weisz Fanni és Hajmásy Péter életét, ami nem meglepő, hiszen a kapcsolatuk bővelkedett romantikus és meghökkentő fordulatokban. A pár 2013-ban, egy divatbemutatón találkozott egymással.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Péter rögtön felfigyelt a sudár, gyönyörű lányra. Nem tudta, hogy Fanni hallássérült, nem is úgy viszonyult hozzá, és talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a modellnek is megtetszett a jóképű, vidám kosárlabdázó.

2016: Fanni és Péter között dúlt a szerelem, immáron jegyesek voltak.
Fotó: Ripost

Péter még jelnyelven is megtanult azért, hogy kifejezze a szerelmét, 2016-ban pedig, egy horvátországi nyaraláson – amikor Fanni életében először látta a tengert – megkérte a szépséges modell kezét. Fanni boldogan mondott igent, az elmúlt években pedig úgy tűnt, elszakíthatatlan szövetség és szerelem van köztük. Alig két éve, augusztusban, egy romantikus szertartáson hivatalosan is összekötötték az életüket, a rajongók pedig joggal hihették, hogy örökre együtt maradnak: hiszen ők maguk is többször nyilatkozták ezt.

Idén februárban a Tények Plusz-nak azt mondták: 2020-ban érkezhet a baba, készen állnak a családalapításra.

Aztán hirtelen minden elromlott. Közleményük szerint a koronavírus okozta összezártság is közrejátszhatott abban, hogy eltávolodtak egymástól – éppen a sokak szerint veszélyes hetedik évben.

A Ripost úgy tudja, Fanni és Péter rengeteg kísérletet tett, hogy megmentsék a házasságukat: közös programokat szerveztek, megpróbálták feléleszteni a kialudt tüzet. Ám hiába minden, valami végérvényesen elromlott közöttük. Lapunk úgy tudja, Fanni mondta ki a végső szót, és erre utal Péter Instagram-bejegyzése is.

Miután szerda este mindketten kiadtak egy közleményt a házasságuk végéről, Péter üzent a feleségének: „Nem nagyon tudok mit írni, csak annyit, hogy SZERETLEK, BABA! Köszönöm, hogy a férjed lehettem, a rengeteg közös emléket... Tudod, hogy mindig számíthatsz majd rám!”

Fanni ugyan megköszönte Péternek az együtt töltött éveket, de nem tett szerelmi vallomást, jóval távolságtartóbban fogalmazott.

„Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös a múltunkra, szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak, megőrizni a szívünkben a szép pillanatokat és továbblépni” – írta Fanni.

A házaspár fontosnak tartotta leszögezni, hogy egyikük részéről sincs harmadik fél a kapcsolatban, nem egy új szerelem miatt döntöttek a válás mellett. Valamiféle külső tényező azonban végérvényesen megmérgezhette a viszonyukat.

Az okokról egyelőre egyikük sem akar beszélni, és a Ripost úgy tudja, mind Fanni, mind pedig Péter magába fordult, még a barátaikkal is alig beszélnek. Csendben, magukban gyászolják el a kapcsolatukat, ami éppen a sokak által kritikusnak mondott hetedik évben ért véget. Fanni édesanyja is hallgat, noha korábban ő volt az, aki hevesen ellenezte lánya frigyét.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Csodagyerekként érkezett, megszégyenülve távozik a Manchester United sztárja

borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

magyarnemzet.hu

Megelégelte a Welt, hogy a német politikusok folyton hazudnak a migránsbűnözésről

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

magyarnemzet.hu

Így reagált Orbán Viktor Brüsszel diktatúrák korát idéző lépésére

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

travelo.hu

Ezt a 9 különleges, idén nyíló múzeumot látnod kell!

ripost.hu

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Folyamatosan sírok” – gyászol a népszerű színésznő

LELKIZŐ

Tizenhat évvel ezelőtt hunyt el Antal Imre

LELKIZŐ

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

LELKIZŐ

"Orvos mikor látott?" - mindenkit ledöbbentett a magyar világsztár