LELKIZŐ

Így még nem láttuk Weisz Fannit: Idegesen vallott a válásáról

Egy időszak örökre lezárult Weisz Fanni életében. Nem volt könnyű megállapodásra jutni a volt párjával, de végül sikerült, ezért beadta a válókeresetet.
címkék:
  • Szerző: szbd

Kissé ingerlékenyen vallott válásáról a Mokka élő adásában Weisz Fanni. Ez persze érthető, hiszen a siket modell borzalmasan nehéz és fájó időszakot tudhat maga mögött, hiszen nem vált el békében a volt párjától. Fanni korábban többször is elmondta, hogy azóta él igazán és azóta igazán boldog, amióta új életet kezdett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Igen, végre sikerült megállapodnunk. Én beadtam a válópert. Most utoljára elmondom, csak nektek. Mindenki kíváncsi erre, hogy mi, hogyan alakul. Vége ennek a szakasznak, továbbnézünk előre” – fogalmazott Fanni, akit édesanyja, Ágnes tolmácsolt.

Kissé idegesen válaszolt a válásával kapcsolatos kérdésekre Weisz Fanni

Kissé idegesen válaszolt a válásával kapcsolatos kérdésekre Weisz Fanni (Fotó: TV2)

Az interjúból az is kiderült, hogy az egykori szerelmeseknek nehéz volt megállapodniuk.

„Nem volt egyszerű, de sikerült elérnem” – tette hozzá már kissé idegesen Fanni, aki Istenes László kérdésére kifejtette, hogy egy éve hagyta ott a volt párját, és rögtön válni is akart, azonban csak most sikerült megállpodniuk.

„Amikor eljöttem, akkor el akartam már várni. Mire várjak? Csak az volt a lényeg, hogy sikerüljön megállapodni. Nem hagyhattam így. Persze, el kell válni, hát egy éve külön élünk” – zárta a témát Fanni.

Fanni az édesanyjával való kapcsolatáról is mesélt. Kattints a videóra, és megnézheted az egész interjút!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?