LELKIZŐ

Xantus Barbara élete hatalmas fordulatot vett, lelkészeket tanít!

Xantus Barbara élete teljesen megváltozott az utóbbi hónapokban: a koronavírus miatt vadonatúj munkákba kezdett.
  • Szerző: ripost

Xantus Barbara a vírushelyzet miatt elveszítette a munkáját, mégis talpon maradt. Eladta az autóját, maszkot árult egy bevásárlóközpontban, hogy egyedülálló anyaként enni tudjon adni a gyerekeinek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lelkileg megjárta a poklot, mégis győztesen került ki a csatából.

Az utóbbi hónapokban ráadásul az erőfeszítéseknek köszönhetően rendbejött az élete, és vadonatúj szakmákban helyezkedett el.

Xantus Barbara a koronavírus miatt kezdett új munkába.

Xantus Barbara a koronavírus miatt kezdett új munkába (Fotó: Ripost)

„Ezt még senkinek nem mondtam el, de megpályáztam egy állást, időközben főállásban leszerződtettek egy iskolába. Lelkészképzőben tanítok lelkészeket szónoklatra. Ez már a hivatásomba vág! Emellett figyelemzavaros és autista gyerekeknek drámát oktatok, amiben sok örömöm van. Nemrég kaptam egy levelet az egyik autista kisgyerek anyukájától, hogy a gyermeke megcsinálta a házi feladatát egyedül. Most írom a tanrendet és már kurzust hirdettem az iskola Neptun-rendszerében. Úgy érzem, hogy a sok diplomámnak végre kezd értelme lenni” – mondta el a 7-nek Xantus Barbara.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a színésznő otthagyná a hivatását, a színpadot.

„Én egy magánszínházban vagyok tag, ahol, ha nincs előadás, nincs fizetés. Most már tudom, hogy több lábon kell állni, de össze kell hangolni a dolgokat, mert ha tanítasz, próbálsz, fellépsz, forgatsz és szinkronizálsz, a végén fel kell tenned a kérdést, hogy mikor élsz. Meg kell terveznem mindent, mert az elkövetkező jó pár évemben élni szeretnék, társa lenni valakinek” – fogalmazott a színésznő.

A teljes interjút olvasd el a 7 hetilap kedden megjelenő számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?