LELKIZŐ

Young G drámája: súlyos betegséggel küzd, alig tud járni

Young G életét megkeseríti a rejtélyes kór, sokszor járni is alig képes. A rapper már számos módszert kipróbált, de egyelőre nem enyhültek a panaszai.
  • Szerző: ripost

Közel négy éve szenved szörnyű betegségben Young G. A rapper sokszor járni és alig képes, és bár már rengeteg pénzt költött különböző kezelésekre, a panaszai nem múltak el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Young G komoly betegséggel küzd

Young G komoly betegséggel küzd (Fotó: TV2)

Young G egy ízületi autoimmun betegséggel küzd, amiről az orvosok sem tudnak sokat. Korábban a Borsnak elmondta, eldeformálódtak a lábujjai és a csípője is sokszor nagyon fáj.

Most a huszonnégy órán át megtekinthető Instagram-sztorijában beszélt a panaszairól az egyik rajongója kérdésére válaszolva. A rajongó azt kérdezte, segített-e a korábbi foghúzás az autoimmun betegségén.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, mert ez is egy gócpont volt a szervezetemben, egy plusz gyulladás, de sajnos egyelőre nincsen változás. Most mentem ki a boltig, és rendesen alig tudtam járni... mint valami öregember. Már nagyon kivagyok tőle, teljesen megkeseríti az életemet, de akkor is erősebb leszek tőle! Bízom a gyógyulásban, de valamiért még várnom kell rá” – fogalmazott a rapper.

Béci azt is elmondta a rajongói kérdéseire válaszolva, hogy már nagyon vágyik vissza a színpadra, de egyelőre tart a tömegtől. Hiányoznak a rajongói, de úgy véli, első a biztonság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?