LELKIZŐ

Young G élő adásban tálalt ki a várandós kedvese kálváriájáról – Videó!

A rapper és szerelme, Norina napokon át aggódtak a szövettani vizsgálat eredménye miatt, miután a kismamát kórházba szállították.
  • Szerző: ripost

Életük talán legnehezebb időszakán ment keresztül az utóbbi napokban Young G és kedvese, Mészáros Norina. A fiatal lány az első közös gyermeküket várja, és bár korábban veszélyeztetett terhesnek nyilvánították, arra álmában sem gondolt, hogy komolyabbra fordulhat a baj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Young G kedvese, Norina várandósan került kórházba.

Young G kedvese, Norina várandósan került kórházba (Fotó: LifeTV)

Azonban így lett: a kismama két hete kórházba került, mert a méhszájsebe vérezni kezdett. Ezután egy rutinműtét következett, aminek során szövettani mintát vettek a szervből, hogy kiderüljön, nincs-e rosszindulatú daganata Norinának.

Intenzív osztályon is feküdt, míg néhány napja végre megérkezett a megnyugtatót eredmény: nem találtak rákos sejteket a szövettani mintában.

A leendő édesapa, Young G azonban a LifeTV műsorában elárulta, hogy még koránt sem lélegezhetnek fel teljesen: nehéz idők várnak rájuk.

„A kislányunk májusban, programozott császárral jön majd a világra, a szülés után hat héttel pedig lesz egy műtétje Norinának, aminek során egy hétre be is kell feküdnie a kórházba. Miután hazaengedik, ismét hat-nyolc hét ágynyugalom vár rá. A gyermek megszületik, rá hat hétre pedig az anyukája elmegy...” – mondta el az Ébredj velünk! szerdai adásában aggodalmasan Young G.

A rappernek talán nem lesz nehéz dolga a kicsi körül egyedül, mert van már egy kislánya, Napsugár, aki első osztályos, és aki mellett elsajátította az apai teendőket.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA megtekintheted!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?