LELKIZŐ

Zalatnay Sarolta bánata: fogynak a tartalékai, visszavágyik a színpadra

Az énekesnőt lelkileg és anyagilag is megviselte az elmúlt egy év. Jelenleg a lánya segíti a megélhetését, de reméli, hamarosan újra énekelhet.
  • Szerző: ripost

Sok más előadóművészhez hasonlóan Zalatnay Sarolta számára sem volt könnyű az elmúlt év. Fellépések híján az énekesnőt jelenleg a lánya, Niki támogatja anyagilag.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal nő két éve költözött haza Angliából Magyarországra. Jelenleg egy egészségközpontot vezet Budapest mellett, és mindenben segíti az anyukáját.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta már visszavágyik a színpadra (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Az, hogy támogat a lányom, minden szülőnek teljesen természetes. Van harminc év előnyöm. Nincs más megoldás, Nixike tudja, hogy ő a fenntartó, a tartalékok sajnos kezdenek kifújni, mert a nagyon sikeres 2019 után nehéz két év jött. Remélem, nyáron már énekelhetek, és zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség! Természetes, hogy Nixi támogat, ez nem is támogatás, hanem egy teljes anya-lánya közti kötelesség most éppen neki. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Hogy miért vagyok szomorú? Mert az életerő ott van a zenében, a színpadon, az élőzenében, a koncertek utáni bulikban. Ez maga az élet, és nagyon hiányzik” – mondta el a Mokkában Zalatnay Sarolta, aki tizenöt éves kora óta énekel.

Az énekesnőnek már védettségi igazolványa is van, így csak a koncertek engedélyezésére vár. A Pfizer-vakcinával oltották be, és azt reméli, sokan mások is az oltás mellett döntenek, hogy mihamarabb visszakaphassa ő is és mindenki más a régi életét.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?