LELKIZŐ

Zámbó Jimmy sírjánál járt Krisztián, fájdalmas vallomást tett

Minden eddiginél fájdalmasabb volt Zámbó Krisztián számára édesapja, Jimmy halálának 20. évfordulója. Egy ideig nem tudta magát rászánni, hogy megjelenjen síremlékénél, ám a minap egy este mégis meglátogatta a csepeli temetőt, ahol a néhai Király kedvenc viszkijével „koccintással” köszöntötte.
  • Szerző: Ripost

Már két évtizede, hogy egy tragikus fegyverbalesetet követően elhunyt Zámbó Jimmy, minden idők egyik legsikeresebb magyar énekese. Legidősebb gyermeke, Zámbó Krisztián évről évre megemlékezett január 2-án, a sírnál mondott el egy imát és beszélgetett édesapjával. Idén azonban ez a szokottnál nehezebben ment, s csak napokkal később érezte késznek arra magát, hogy felkeresse Jimmy sírját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

„Most nehezebb volt, mint eddig, mert édesanyám külföldön van, nem tudott hazajönni a koronavírus-járvány miatt, ahogy Zámbó nagymamát sem látogathattam meg ugyanezért. Rengeteg gyerekkori emlék tört elő belőlem apucikámról, és eszembe jutott az is, hogy mennyi mindenre nem maradt időnk. Nem lehet már ott az esküvőmön, nem örülhet majd az unokája születésének, és sohasem énekelhettem vagy koccinthattam vele...„ – csuklott el a hangja Krisztiánnak, majd folytatta:

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Még nem voltam nagykorú, nem engedte, hogy alkoholt fogyasszak, így sohasem koccinthattam vele. Most azonban a közelgő születésnapjára való tekintettel megtettük!” – mesélte a Blikknek Krisztián, aki a temető meghitt csendjében gyújtott gyertyát a sírnál, majd elővette édesapja kedvenc viszkijét, és Jimmynek és magának is töltött, majd „koccintott vele„. „Tudom, hogy ott volt velem és segít fentről, ha szükségem van rá. Megköszöntem neki az életem, azt a sok örömöt, amit a dalaival az embereknek adott, és megígértem, hogy a leendő unokájának is mesélek majd róla, emlékezni fognak rá.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?