SZTÁRDZSÚSZ

Rettegett párja mellett a TV2 sztárja

Mostanában nincsenek könnyű helyzetben azok, akik friss jogsival rendelkeznek, hiszen a korlátozások miatt nem sok lehetőségük van a rutin megszerzésére.
  • Szerző: Buster

Izgalmas perceket élt át Linczényi Márkó, aki 8 hónapos várandós menyasszonyával indult útnak, hogy beszerezzék a babaágyat. Kata a koronavírus-világjárvány előtt nem sokkal szerezte meg jogosítványát és a karanténban töltött hetek alatt kiesett a vezetési rutinból. A zenész ezért döntött úgy, hogy a visszafelé vezető úton átadja neki a volánt. Ehhez persze tartott kedvesének egy gyorstalpalót, mert mint mondja, jobb félni, mint megijedni. Mindeközben folyamatosan rögzítették az eseményeket, hiszen szerepelnek a TV2, #maradjotthon című műsorában.

Fotó: TV2

„Bekötöm magam, mert jobb félni, mint meghalni. Figyelj, az ott egy zsákutca lesz! Na, nem baj, nyomjad neki, nyomjad, mert hússzal megyünk!”

- utasítja Katát Márkó, ami persze nem tetszett a kismamának, aki közölte, hogy ha párja így folytatja, ő abbahagyja a vezetést és visszaadja a volánt. Hogy a párnak végül sikerül e zökkenőmentesen hazaérni, az kiderül szerda este a TV2 képernyőjén.

És ezeket olvastad már?