SZTÁR

Rózsaszín bikiniben ünnepelte az áprilisi havazást a legszexibb magyar vadászbombázó

Lipp Adrienn nem először bizonyította, hogy vagányságért nem megy a szomszédba. A kétgyerekes anyuka nemcsak vadászik és Ferrarival jár, de az alakja is tökéletes!
  • Szerző:

Morcos arcát mutatta ma az időjárás, de április lévén legalább igazoltan bolondult meg. Egész nap ömlött a hideg eső, az ország több pontján pedig havazott. Így történt ez a Veszprém megyei Úrkúton is, ahol a legcsinosabb magyar vadász hölgy, Lipp Adrienn is él családjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagyon vagány: minden szabad idejében lóval járja az erdőt. Önéletrajzi könyvének címe nem véletlenül lett ez: Diana nyeregben (Fotó: Lipp Adrienn)

A kétgyerekes anyuka a puha hótakaró láttán fellelkesült és bikinire vetkőzve szaladt ki a kertbe, a fürdőruhán kívül mindössze egy szőrös és színben passzoló holdjáró csizmát viselt. Íme a fotó:

ÁPRILISI TÉL❄️

Közzétette: Adrienn Lipp2021. április 13., kedd

 

Adrienn férje nem hagyhatta ki a ziccert, fotót készített gyönyörű feleségéről, akire okkal lehet büszke. A legszebb magyar vadásznő 43 évesen, kétgyerekes anyukaként is tökéletes alakkal büszkélkedhet! Lipp Adrienn sokoldalúságát bizonyítja, hogy hamarosan egy szuper-sportautókat bemutató televíziós műsor vezetőjeként láthatjuk viszont a képernyőn.

A Speed-Up autós klubbal közös műsora lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?