LOVE

A járvány ellenére is kimondták a boldogító igent: ezek voltak 2020 sztáresküvői

Hódi Pamela, Pintér Adrienn és Gryllus Dorka is oltár elé állt.
  • Szerző: Ripost

2020 rengeteg nehézséget tartogatott számunkra, azonban akadtak szép pillanatok is. Több hazai sztár például úgy döntött, hogy a világjárvány ellenére is összeházasodnak, még ha egy kicsit módosítaniuk kellett a terveiket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: HOT!

Várandósan állt oltár elé

Hódi Pamela és Bence bár májusban szakított, és a jegyességüket is felbontották, végül visszataláltak egymáshoz és oltár elé álltak. A híresség ráadásul várandósan mondta ki a boldogító igent.

„Szűk, polgári esküvőt szerveztünk, a legszűkebb családi és baráti társasággal, összesen harminc fővel. A legfontosabb az volt számunkra, hogy minden egy helyen legyen: a szertartás, a vacsora, majd az azt követő babaváró buli is” – magyarázta a hot! magazinnak Pamela.

Fotó: Pintér Adrienn / Facebook

Nem alakult minden a tervek szerint

Pintér Adriennék számára sokáig kérdéses volt, hogy megtarthatják-e idén az esküvőjüket, ám végül a szerencse melléjük szegődött, és augusztusban kimondták a boldogító igent. A műsorvezető öt év után ment férjhez, és bár nem alakult minden a terveik szerint, így is csodálatos esküvőjük volt. Ráadásul ez az év még egy meglepetést is tartogatott számukra: Ada ősszel bejelentette, hogy várandós.

„Úgy ötvennel kevesebb ember volt ott az esküvőn, mint azt eredetileg terveztük. Sajnos az én nagymamám és Máté nagyszülei hiányoztak, és pár idősebb vagy betegeskedő meghívott is, de meg kellett értenünk a dolgot” – fogalmazott a műsorvezető.

Fotó: Ripost olvasói fotó

Titokban ment férjhez

Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme, Krishan áprilisban mondta ki a boldogító igent. A pár nem verte nagy dobra az esküvőjét, titokban házasodtak össze. Mivel a ceremóniára a járvány alatt került sor, a nagy lakodalomról le kellett mondaniuk. Szűk családi körben ünnepelték a boldogságukat.

„Napra pontosan az egyéves évfordulónk után Magyarországon is összeházasodtunk! Leírhatatlan bizonyosság és erő van bennem egy olyan férj mellett, akivel egyértelmű az összetartozásunk! Rengeteg tervvel, lelkesedéssel és egymást erősítve élünk, boldogan, családban” – mondta akkor Zsuzsa.


Fotó: Bánkúti Sándor

Kilenc hónapos terhesen házasodott

Gryllus Dorka és Simon Kornél tíz év után hivatalosan is összekötötte az életét. Az esküvőjük annyira titkos volt, hogy rajtuk, a gyermekükön és a két tanún kívül senki sem volt jelen a vendégek közül a szertatáson. Még a színésznő apja sem.

Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma. Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is. Ez egy örvendetes gesztus, hogy végre rákerült a pecsét, egy becsületes dolog volt, hogy a második gyermek érkezése előtt összeházasodtak, de érzelmileg biztos, hogy nem változtatott semmit a dolog” – mesélte Dorka apja.

Fotó: Instagram

A közösségi oldalán jelentette be az esküvőjét

Axente Vanessa az egyik legfoglalkoztatottabb magyar modell, ám a magánéletében kerüli a rivaldafényt. Most azonban kivételt tett, és beszámolt az egyik legnagyobb öröméről. Két év után kimondta a boldogító igent szerelmének, Rahilnak.

 

És ezeket olvastad már?