LOVE

A karantén alatt lett újra szerelmes a Dallas Bobby Ewingja

Patrick Duffy nem tervezte, hogy új párt találjon felesége halálát követően, de egy régi barát lángra lobbantotta a szívét.
  • Szerző: The_M

Hosszú küzdelem után Patrick Duffy 2017-ben veszítette el a feleségét a gyilkos kórral szemben, és azóta úgy tűnt, soha nem fogja feldolgozni, hogy 40 év után egyedül maradt. Teljesen megváltoztatta a külsejét, és még inkább magába fordult, mint a szülei meggyilkolását követően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

Ám most a Dallas Bobby Ewingja váratlanul bejelentette, hogy hónapok óta boldog párkapcsolatban él. A 71 éves színész a 65 éves kolléganőjével, Linda Purllal alkot egy párt. A szerelmüket pedig a koronavírus-járványnak köszönhetik.

Fotó: Getty Images

Amikor Amerikában elrendelték a karanténintézkedéseket, a hetvenes-nyolcvanas évek magányos sorozatsztárjai online csoportot hoztak létre, hogy tartsák egymásban a lelket. Patrick és Linda itt beszéltek először újra hosszú évek után, és néhány napot követően mindketten érezték, hogy ez több lesz, mint barátság. Ezért egyik nap Duffy összecsomagolt montanai házában, és 20 órát vezetett Lindáig, azóta pedig minden napot együtt töltenek.

És ezeket olvastad már?