LOVE

A napokban szült, de hamarosan már újra koncertezik Balássy Betty

Csütörtök este héttagúra bővült Varga Feri és Balássy Betty családja! A szülők rendkívül boldogok az új jövevény érkezése miatt, akit az egész család nagy örömmel fogadott. Ám az élet megy tovább, a szülők elve szerint a kisfiaiknak kell belecsatlakozniuk a már kialakult életrendjükbe.
  • Szerző: Ripost

A házaspárnak immáron három közös gyermeke van, a hétéves Róza, a négy és féléves Dani és a napokban született Miksa Bendegúz.

Rajtuk kívül velük él Feri első házasságából született két gyermeke, Frici és Polli is.

"Nagyon örülünk, mert teljesen problémamentes volt a szülés, olyannyira, hogy néhány óra vajúdás után világra jött a kisfiunk. Én a gyerekekkel épp az imént voltam bent náluk a kórházban, szerencsére Betty és a kicsi is nagyon jól vannak, így ma már hazamegyünk" - mondta a %RIPOST%-nak Varga Feri.

"A Róza és Máté is nagyon örülnek a kistestvérnek, már alig várják, hogy játszhassanak vele. Persze ez egy kicsit még odébb van, de a lényeg, hogy hatalmas szeretettel fogadták a kisöcsit. Hogy kire hasonlít? Szerintem most a legjobban a bátyjára, Danira!" - nevetett az énekes.

Bettyék tehát ma, az énekesnő születésnapján haza is térhetnek a kórházból. Ezután néhány hetes pihenés következik, de nem sokáig: a házaspár nem hanyagolja el a rajongókat.

Augusztus elején már színpadra állnak, az énekesnő ugyanis nem szeretne hosszú hónapokig tartó szülési szabadságot kivenni.

"Július hatodikáig voltak fellépéseink, onnantól direkt nem vállaltunk többet erre a hónapra. Augusztusban viszont már vannak lekötött koncertjeink."

Hogy miként tervezik az életüket a kisbabával Feriék, elolvashatod a hétfői %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?