LOVE

Álomnyaraláson ünnepelt Weisz Fanni és Hajmásy Péter

Spanyolország legnagyobb és legpazarabb szigetén, Mallorcán ünnepelte eljegyzésének hároméves évfordulóját Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter. A szerelmesek mesebeli napokat töltöttek el kettesben, és feltöltődve érkeztek haza a nyaralásról.
  • Szerző: Ripost

Csodálatos napokat töltött Mallorcán Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter.

A házaspár rengeteg csodálatos helyen járt már az elmúlt évek során, ám egy ideje úgy döntöttek, nem mennek kétszer ugyanarra a helyre nyaralni, helyette inkább új élményeket szereznek.

Ezért is esett a választásuk Mallorcára, ahol korábban még egyikük sem volt.

"Imádunk új helyeket, kultúrákat megismerni. Aktív és mozgalmas életet élünk, ezért korábban, amikor nyaralni mentünk, szerettünk sokat pihenni. Másfél évvel ezelőtt azonban ez megváltozott: most már nem az a célunk, hogy minél barnábban térjünk haza, hanem az, hogy a lehető legtöbb élményben legyen részünk" - mondta el a %%-nak Fanni, akivel férje is egyetért.

"A nyaralás hetven százalékban az aktív pihenésről szól. Legjobban öt-hét napra szeretünk elutazni, a hosszabb utazásokat soknak érezzük.

Itthon rengeteg munka vár ránk, ráadásul a kiskutyánkat, Szőlőkét sem szívesen nélkülözzük sok ideig.

Bár, meg kell hagyni, nagyon jó dolga van, mert amíg mi a világot járjuk, a szüleim örömmel kényeztetik őt" - árulta el mosolyogva Péter. 

Mallorcai utazásuknak ráadásul fontos apropója volt, hiszen éppen három éve, hogy Péter megkérte Fanni kezét.

"Horvátországban tettem fel a nagy kérdést Fanninak. Õ ekkor nyaralt először tengernél, a lánykérés így különösen romantikusra sikeredett. Már akkor tudtam, hogy vele szeretném leélni az egész életemet, és ez azóta sem változott" - fogalmazott Péter.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?