LOVE

Árulkodó videó került elő Várkonyi Andiról és Zsidró Tamásról

A gyönyörű műsorvezető és a sztárfodrász nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Talán már itt kialakult közöttük valami?
  • Szerző: BDF

Felrobbantotta az internetet, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás között jóval több van, mint szimpla barátság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

A gyönyörű műsorvezető és a sztárfodrász ugyanis a minap együtt töltötték a délutánt, kirándultak, és kutyáikat sétáltatták. Erről mindketten fotót is töltöttek fel az Instagram-oldalukra. Szuszival és Nózival. Együtt” – írták tökéletesen ugyanazt a szöveget a bejegyzésükhöz, amikhez ráadásul szívecskéket is tettek. Így elég nyilvánvaló volt, amit később Zsidró Tamás az egyik magazinnak meg is erősített, hogy alakul köztük valami.

A kiderítette, mikor kerülhetett közelebb egymáshoz a két sztár, mi lehetett az a pillanat, amikor felfigyelhettek egymásra. Nos, a Life TV-n futó Női titkok Várkonyi Andinál című műsor karácsonyi vendége Zsidró volt, aki le sem tudta venni a szemét a szépséges műsorvezetőről, a beszélgetés alatt szinte teljesen kizárta a műsor további vendégeit, és csak Andira figyelt, aki persze nagyon jókat derült a sztárfodrász vicces történetein.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?