LOVE

Mint a mesében: 25 éve él szerelemben Béres Alexandra

A fitnesz világbajnok maga is alig akart hinni a szemének, amikor rájött, hogy férjével éppen a 25. házassági évfordulójukat ünneplik. Egy szempillantás alatt elrepült ez a negyed évszázad.
  • Szerző: Buster

Egy olyan korban, amikor a 45 éves nők egy része még keresi a boldogságot, vagy éppen próbálja újraépíteni az életét egy vagy több csalódás után, üdítő azt látni, hogy akad, aki éppen az ezüstlakodalmát ünnepli.

Béres Alexandra

25 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent (Fotó: Facebook)

Béres Alexandrával kapcsolatban már az is meglepő, hogy túl van a negyedik x-en, az pedig egészen kivételes, hogy 25 évvel ezelőtt mondott igent élete párjának. A is gratulált az egykori fitnesz világbajnoknak, és persze megéreztük hogy ő és Krisztián valóban megtalálták-e az örök boldogság titkát.

„Tényleg furcsa látni, hogy elröpült huszonöt év... Pláne ha arra gondolok, hogy mennyire spontán is házasodtunk össze annak idején. Három héttel ezután mondtuk ki az igent, hogy Krisztián spontán módon megkérte a kezemet. Ráadásul novemberben kötöttük össze az életünket, ami nem éppen egy szokványos esküvőidőpont. Mi nem terveztük túl a dolgot, csak úgy megtettük, mert meg akartuk tenni”- kezdte a sportoló, aki szerint nincs egy minden párra ráhúzható recept, amit ha követünk, egyenes utunk lesz az örök szerelembe.

Csodás családjuk van (Fotó: Instagram)

„Szerintem minden párnál más és más recept működik, de azt gondolom, hogy ami a hosszan és jól működő kapcsolatokban közös, az a szeretet és az egymás iránti tisztelet. Fontos, hogy felfedezzünk a másikban olyan tulajdonságokat, amelyekért rajongani tudunk. Ugyanakkor ha önmagunkkal békében vagyunk, akkor nem is fogunk mindenáron hibást keresni egy vitában, inkább a megoldásra törekszünk. Sokan és sokszor mondták már, de igaz, hogy soha nem szabad haraggal a szívünkben lefeküdni. Mindent akkor kell megbeszélni, amikor történik” - fejtette ki Alexandra, aki az apró, mindennapi figyelmességeknek is tulajdonítja, hogy ennyi év után is jól működik a házassága.

Fotó: Facebook

„Egy jó kapcsolat kicsit olyan, mint a sport. Apró döntéseken múlik a siker. Tudunk-e még egy kis energiát beletenni, tudunk-e neki elég időt szentelni, és akarjuk-e igazán a fejlődést. Az is fontos, hogy minden nap legyen egy kedves szavunk, vagy gesztusunk a másik felé, amivel éreztetjük, hogy fontos nekünk” - nyilatkozta Béres Alexandra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?