LOVE

Íme, az első fotók! Összeházasodott a TV2 sztárpárja

A Dancing with the Stars profi táncosai, Stana Alexandra és Köcse György az Instagram-oldalukon jelentették be, hogy összeházasodtak.
  • Szerző: Ripost

Összeházasodott Stana Alexandra és Köcse György! A Dancing with the Stars profi táncosai az Instagram-oldalukon jelentették be az örömteli hírt, ráadásul több fotót is megosztottak a nagy napról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stana Alexandra és Köcse György kimondta a boldogító igent

Stana Alexandra és Köcse György kimondta a boldogító igent (Fotó: Instagram)

Az eredeti tervek szerint háromszáz fős menyegzőt álmodtak meg maguknak, de a vírushelyzet miatt ez meghiúsult. Úgy döntöttek, először egy kisebb-, idővel pedig egy világraszóló lakodalmat tartanak majd. A polgári esküvőre múlt hét szombaton került sor, amikor két tanú és a szűk családi kör jelenlétében fogadtak egymásnak örök hűséget. Megbeszélték, nem engedik, hogy bármi beárnyékolja az ő nagy napjukat.

„Egy esküvő általában sosem a tervek szerint alakul, de megfogadtuk: mindegy, mekkora akadály gördül elénk az esküvőnk napján, nem hagyjuk, hogy feszültséget generáljon közöttünk. Szerencsére nem történt semmi váratlan, minden tökéletes volt! A kutyusunk Noir is nagyon ügyes volt, ő hozta nekünk a gyűrűket” – mondta a Borsnak Alexandra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?