LOVE

Elmarad Stohl Andrásék nászútja

A népszerű színész boldogabb mint valaha, ugyanis nemrégiben Domonyvölgyben egy fűzfa alatt mondta ki a boldogító igent szerelmének, Vicának.
  • Szerző: BDF

Stohl András nemrégiben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Vicának. A nagy nap eredeti forgatókönyvét azonban átírta a koronavírus. Bár a szerelmesek nagy lagzit terveztek, végül szűk családi körben, néhány barát társaságában mondták ki az igeneket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Először nagyon nagy esküvőre gondoltunk, aztán bejött a vírus. Azt tudtuk, hogy meg fogjuk tartani, csak azt nem, hogy hogyan” – kezdte a Tények Plusznak a színész, aki hozzátette, a szervezés oroszlánrészét Vica intézte. A színész elmondta, hogy minden hagyományos volt az esküvőn, Vica ruháját is csak a szertartás előtt látta meg. A nagy nap a járványhelyzet ellenére is tökéletesen sikerült, és az egész család osztozik a friss házaspár boldogságában.

Nos, az esküvő után nem is maradt más hátra, mint a nászút. Ám a szerelmesek a járványhelyzet miatt úgy döntöttek, hogy nem mernek utazgatni, ezért majd csak januárban pótolják be a mézesheteiket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?