LOVE

Először mesélt az apaságról az Operettszínház sztárja

Homonnay Zsolt szeptember 15-én, vasárnap tudatta a nagyvilággal, hogy megszületett harmadik fia, Botond.
  • Szerző: Doris

Június elején a elsőként számolt be arról, hogy Homonnay Zsolt kedvese, Földesi Anita táncművésznő babát vár.

Fotó: Facebook

A színész már gyakorlott apaként várta az újabb csöppség érkezését, hiszen előző házasságából már van két tizenéves fia, Zsombor és Bulcsú. Talán ezért lehet, hogy Zsolt sokkal derűsebben áll most az apaság kérdéséhez, és kevésbé akad fenn a problémákon.

„A sors ajándéka, hogy ismét apa lehetek. Az ember ilyenkor egy picit derűsebben szemléli már ezt az egészet. Úgy értem, nem akad fenn olyan problémákon, amik az első alkalommal még megoldhatatlannak tűntek. Kevésbé aggódik azon, hogy mit ront el, mert végül is nem tud elrontani semmit. Én már tudom, hogy ha ösztönösen, szeretettel csinálja az ember a dolgokat, akkor nem tudja elrontani. Ez egyfajta derűs biztonságot ad” – kezdte a -nak a színész, aki már nem szorong amiatt, hogy mindent jól kell csinálnia, hiszen pontosan tudja, hogy csak szeretet kell és kellő odafigyelés.

Zsolt és Anita igazán szerencsés párnak mondhatják magukat, hiszen a szeptember 15-én született kis Botond igazán nyugodt baba, nem hangos a ház gyereksírástól, a kisfiú nagyon sokat alszik, így a szülők is ki tudják pihenni magukat.

„Botond nagyon nyugodt baba. Már a megérkezése is nagy körültekintésre vall, megvárta ugyanis a Csárdáskirálynő premieremet az Operettszínházban. Tudta, mikor kell születni. Az éjszakákat is nyugodtan tölti, jó alvó, egyszer ébred csak, de akkor sem csap nagy ramazurit. Napközben is nagyon jókat alszik. Különösen imád a teraszon, a szabadban aludni. Maximálisan kiveszem a részemet minden teendőből, ami körülötte van. Még mindig a kedvencem, ha a mellkasomon szuszogó csecsemővel szundíthatok én is délután. Ez nem változott semmit az elmúlt 15 évben„ – áradozott Zsolt, aki minden szabadidejét igyekszik gyermekeivel tölteni.

 

És ezeket olvastad már?