LOVE

Évtizedek óta neveli az édesanyjától kapott karácsonyfát Korda György

A Korda házaspár otthonát egy különleges karácsonyfa díszíti az ünnepek alatt, amit az énekes még az anyukájától kapott.
  • Szerző: RIPOST

Korda György és Balázs Klári az ünnepek közeledtével sem pihennek, folyamatosan koncerteznek, a munka köti le szinte az összes idejüket. A házaspár ezért a készülődéssel is jócskán megcsúszik, az utolsó pillanatban kerül az asztalra a gyönyörűen feldíszített karácsonyfa, és a hangulatos téli kiegészítők is. Ám Kordáéknál még egy fa figyelmeztet az ünnepekre, amelyet már több, mint 26 éve nevelget az énekes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Klári és Korda György
Fotó: Markovics Gábor

„Mielőtt drága édesanyám itt hagyott 93-ban, kaptam tőle egy karácsonyfát. Egy aprócska fenyőt. Azóta is megvan! Az évek alatt folyamatosan nevelgettük Klárikával, bárhová költöztünk mindig hoztuk magunkkal” – kezdte a -nak Korda, majd hozzátette: az ünnepek közeledtével mindig összeszorul a szíve, ha ránéz az édesanyjától kapott fenyőre, hiszen ez arra emlékezteti, amikor még nagy családja volt.

Nem csoda, hogy a növény minden karácsonykor előkelő helyre kerül a Korda-villában, és bár díszeket nem aggat rá a házaspár, mégis erre tekintenek karácsonyfaként. A lakásban emellett csak egy aprócska díszes fa kap helyet, ami már szintén évek óta áll a házaspár asztalán. Gyuri bácsiék azonban nem tartoznak azok közé, akik a megszokott módon ünnepelnek, hiszen a koncertek miatt alig jut idejük a karácsonyi készülődésre.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap szombati számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?