LOVE

Nagy bejelentést tett a magánéletéről az Exatlon győztese

Herczeg-Kis Bálint nehezen élte meg, hogy több mint öt hónapig egyáltalán nem találkozhatott a kedvesével.
  • Szerző: Doris

Az Exatlon Hungary győztese, Herczeg-Kiss Bálint büszkén emelte magasba Dominikán az Exatlon Hungary győztesének járó trófeát. A Kihívók csapatát erősítő, fiatal versenyző eredményes, ugyanakkor nehéz hónapokon van túl, nem tagadja, nagyon hiányoztak neki a szerettei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy bejelentést tett a magánéletéről az Exatlon győztese

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Kiváltképp a barátnője, akivel lassan öt éve alkot egy párt!

„Elég fiatalon, 14 évesen jöttünk össze és azóta is töretlen a szerelem. Évfolyamtársak lettünk gimiben, de már előtte összejöttünk, amikor ő még csak általánosba járt. Először legjobb barátok voltunk, de a környezetünk már akkor sejtette, hogy ebből több is lesz. Nekünk ez elég későn esett le, de azóta is óriási a szerelem” – árulta el a -nak Bálint, aki úgy véli, a külön töltött több mint öt hónap még inkább megerősítette a párkapcsolatukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???????-??? ?á???? (@herczegkis) által megosztott bejegyzés

„Az Exatlon után tényleg azt gondoljuk, hogy elképzelni se tudjuk az életünket egymás nélkül. Hivatalosan még nem lakunk együtt, de vélhetően augusztusban mindketten felköltözünk Kecskemétről Budapestre, és megkezdjük a közös életünket” – újságolta széles mosollyal az arcán Bálint.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A fiatal győztes azt is bevallotta, több mélypontot is átélt a verseny alatt, de végig hitt magában és tudta, hogy ott akar lenni az Exatlon fináléjában. Kitartása végül meghozta a gyümölcsét, ő lett a férfi győztes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?