LOVE

Ez a helyzet Tolvai Reni és Kállay Saunders között: megszólaltak!

Sosem tették ki a kirakatba a magánéletüket, ezért sem lehetett soha tudni, valódi szerelem van-e közöttük.
  • Szerző: bdf

Kállay Saunders András nehéz napokat él át, ugyanis nemrégiben kórházba került az édesanyja. Szerencsére mellette van Tolvai Reni, akire immáron nyolc éve mindenben számíthat az énekes.

A szerelmesek sosem élték a kirakatban az életüket, ezért többször az a pletyka is járta, hogy nem alkotnak egy párt. Egészen mostanáig nem is akartak semmit sem bizonyítani a kételkedőknek, de egy sajnálatos esemény miatt egyértelművé teszik, mi a helyzet közöttük.

"Reni természetesen mellettem van, és sokat tud segíteni. Magától értetődően  a nehézségek közepette is kitartunk egymás mellett. Most nyilván több időt töltök édesanyámmal, nekem ő a legfontosabb" - mondta elérzékenyülve András a Best magazinnak.

Nem szeretünk a magánéletünkről beszélni. (...) Soha nem akartunk celebpár lenni, már az első perctől elhatároztuk, hogy így szeretnénk csinálni, és egyáltalán nem bántuk meg, hogy nem beszélünk lépten-nyomon arról, mit érzünk egymás iránt.

"Aztán persze emiatt elterjednek a pletykák, hogy nem is vagyunk együtt, de nem fogjuk bizonygatni, hogy nem látszatkapcsolat a miénk" - magyarázta az énekesnő, aki hozzátette, kapcsolatuknak az egyik titka az, hogy nincsenek együtt a nap 24 órájában.

És ezeket olvastad már?