LOVE

Ez derült ki Liptai Claudia lakodalmáról, furcsa részletek

A népszerû mûsorvezetőnek nem várt problémákkal kellett megbirkóznia.
  • Szerző: bdf

Liptai Claudia és Pataki Ádám nagy napján olyan hatalmas vihar csapott le Sarlóspusztára, hogy senki sem hitte volna, hogy aznap még esküvő is lesz.

Pláne, hogy a házasulandóknak is megfordult a fejükben, hogy jobb lenne lemondani a lagzit. Villám csapott a házba, ahol Claudia éppen tartózkodott, elment az áram, megszólaltak a riasztók, vízszintesen álltak a fák, a víz és a sár bokáig ért ott, ahová a ceremóniát megálmodták. Szerencsére Ádám megnyugtatta Claudiát, majd a nap is kisütött, és olyan romantikus esküvőt tartottak, hogy szem nem maradt szárazon - írja a Best magazin.

A szertartás után mindenki elfoglalta a helyét a kúriában, először az újdonsült férj mondott köszöntőt, majd arra kért mindenkit, érezzék jól magukat. A vacsorát nem bonyolították túl, a szerelmesek olyan menüsort állítottak össze, amely bármelyik vidéki lagzin megállta volna a helyét: a húsleves után borjúpaprikást, sajttal és sonkával töltött karajt, rántott csirkecombfilét, rántott patiszont és karfiolt, valamint cigánypecsenyét is felszolgáltak. A desszertek külön sarokban kaptak helyet, de természetesen mindent a Pataki Cukrászda készített.

Miután mindenki megvacsorázott, kezdődhetett a buli. A nyitótáncot az ifjú pár lejtette, Claudia egy vörös, mélyen dekoltált ruhába bújt, Ádám pedig kockás ingre és cowboykalapra cserélte az öltözékét. Az első órákban a Megasztárban megismert Tóth Ádám és zenekara zenélt. Majd megérkezett Csonka András is, így felcsendült a Ding Dong és az Állj meg, kislány is. Mindenki ropta a lagzin..

Annak örülök a legjobban, hogy szinte soha nem láttam az asztaloknál ülni senkit. Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát, megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

- mondta a buli után Claudia.

Igazi Star Wars-rajongók: míg a ceremónián a Csillagok háborúja zenéjére lépdelt férje felé a műsorvezető, addig a lagzin tapintható formában is megjelentek a rajongás tárgyai. Az esküvői tortát például egy birodalmi rohamosztagos tolta be az igencsak meglepett ifjú párnak. A torta tetején is két legendás Star Wars-figura állt, Han Solo jelképezte Ádámot, míg Leia hercegnő Claudiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?