LOVE

Fél év után ismerte be a jóképű sztár, hogy megint apa lett

Justin Timberlake és Jessica Biel egészen mostanáig semmilyen formában nem erősítették meg, hogy már két fiuk van.
  • Szerző: The_M

Tavaly júliusban néhány pletykás ismerősnek hála kiszivárgott, hogy Justin Timberlake-et ismét egy kisfiúval ajándékozta meg a felesége, Jessica Biel. Pedig a sztárpár olyan ügyesen titkolta a színésznő terhességét, hogy egyetlen fotó sem buktatta le őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A gólyahír kiszivárgása ellenére JT és Jessica nem reagáltak, egészen mostanáig. Timberlake egy online interjúban megerősítette, hogy tavaly nyáron kisöccse született az ötéves kisfiának. A pici a Phineas nevet kapta, és teljesen egészséges. Megmutatni viszont továbbra sem szeretnék, sőt a pandémia alatt annyira megtetszett nekik a vidéki élet, hogy a farmjukon is maradnak távol a rivaldafénytől. Persze sem Justin, sem Jessica nem hagynak fel a szakmájukkal, csak a celebeskedésből nem kérnek.

Phineas egyébként pontosan nyolc hónappal azután jött a világra, hogy Bielék házassága válságba került, miután Timberlake közel került egyik kolléganőjéhez egy filmforgatáson. De Jessica visszafogadta, és ezután derült ki, hogy másodszorra is várandós.

És ezeket olvastad már?