LOVE

Forró csókcsata, megdöbbent a násznép a magyar énekesnő esküvőjén

Elragadta őket a szenvedély.
  • Szerző: Doris

Sebestyén Katja 16 év házasság után vált el a férjétől, de nem búslakodott sokáig. Beleszeretett egy régi barátjába, Petibe, akinek július 17-én örök hűséget fogadott Tiszacsegén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forró csókcsata, megdöbbent a násznép a magyar énekesnő esküvőjén

Fotó: László Anna

A lagzi részleteiről csak a -nak számolt be!

„Délelőtt már elkezdtünk kint pakolászni, én díszítettem az ünnepi autót, már akkor be volt zsongva mindenki! Anyukám már korábban, néhány nappal ezelőtt kivette a részét az előkészületekből, ő varrta a menyecskeruhámat. Délután háromkor volt maga az esküvő, itt az a szokás, hogy a település lakói összegyűlnek az utcán, hogy megnézzék a menyasszonyt. Hát, engem is jól megnéztek” – kezdte nevetve a -nak a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, aki azt is elárulta, szinte mindenki sírt, amikor kimondták a boldogító igent, még az anyakönyvvezető szeme is könnyes volt a meghatottságtól.

Fotó: László Anna

„A páromat az anyukája kísérte oda az anyakönyvvezetőhöz, engem pedig a fiam. A keresztlányom és a lányom volt a két koszorúslány. Mindenki sírt, a hitvesi csók pedig igencsak forróra sikeredett. Nevetett a násznép, mert a Peti jól lekapott engem, nem csak egy kis puszi volt! Nekiláttunk egy csókcsatának” – kacagott a mindig vidám énekesnő, akit különféle meglepetésekkel vártak. Például egy seprűvel, ami azonnal hasznos is lett.

Fotó: László Anna

Petinek ugyanis össze kellett törnie egy tányért, amit Katja söpört össze, aki egyébként sportcipőben ment férjhez, és a vacsorát követően egészen hajnalig bulizott nagy szerelemben.

Fotó: László Anna

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?