LOVE

Gömbölyödik Király Viktor feleségének a pocakja

Nemrég házasodott össze a fiatal pár, de máris új örömök elé néznek.
  • Szerző: Ripost

„Csodás állapot” – írta fényképéhez Virág Anita, Király Viktor felesége Instagram-oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Story magazin legújabb számából derült fény arra, hogy az énekes és Anita Balatonfüreden összeházasodtak, kora nyáron pedig érkezik a várva várt gyermekük. A beszámolók szerint a lagzi csodálatos volt. Viktorék tortája háromemeletes volt, az esküvőn pedig a szűk, 40 fős családi kör vett részt. A pár az énekes egy koncertje után ismerkedett meg és 2017 szeptemberében jött össze. A lánykérés Rómában, méghozzá egy különleges helyszínen történt.

Fotó: Szabolcs László

„Anita éppen pénzérmét dobott a szökőkútba, ami a monda szerint azt jelenti, hogy még visszatér Rómába. Amikor felém fordult, én már térdeltem előtte, és dobogó szívvel vártam a választ a kérdésemre: Ugye, leszel a feleségem?”

- emlékezett vissza Viktor.

Ami azt illeti, azóta is úsznak a boldogságban. Anita, posztja szerint a legcsodálatosabb állapotban van. A képet ide kattintva nézheted meg.

Korábban Anita azt is elárulta, hogy örömében először sokkot kapott, amikor meglátta a terhességi teszten a két csíkot. Felhívta Viktort, hogy közölje vele a nagy hírt.

„Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt. Bevallom, mindketten elsírtuk magunkat, de ezek az öröm könnyei voltak”

– mondta korábban Anita.

És ezeket olvastad már?