LOVE

Dúl a szerelem: romantikus fotót osztott meg Hajdú Péter

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter hamarosan összeházasodnak. Legújabb fotójuk is bizonyítja, hogy boldogabbak együtt, mint valaha.
  • Szerző: ripost

Bár számos veszteség érte őket az utóbbi időben, Hajdú Péter és kedvese, Eszter minden nehézség után felálltak a padlóról, most pedig láthatóan boldogabbak, mint valaha.

A műsorvezető és menyasszonya kétszer is átment a poklon a tavalyi évben. Decemberben Eszternél méhen kívüli terhességet diagnosztizáltak, és csupán csak Hajdú lélekjelenlétének köszönhető, hogy időben kórházba került; órákon múlt az élete.

Hajdú Péter hamarosan feleségül veszi Esztert

Hajdú Péter hamarosan feleségül veszi Esztert
Fotó: Szabolcs László

Nemrégiben azonban kiderült, hogy Eszter tavaly augusztusban is várandós volt: ikreket várt, de miután sem az ötödik, sem a hatodik héten nem érzékeltek szívhangot az ultrahangnál, az orvosnak meg kellett szakítania a terhességet.

A sok fájdalom ellenére Péter és Eszter esküvőt, családot terveznek. Terveik szerint két éven belül egybekelnek, és a családalapításról sem mondtak le.

Ezt bizonyítja a legújabb közös fotójuk is, amit Hajdú az Instagramon osztott meg, és amelyen csak úgy árad belőlük a harmónia: látszik, hogy egymás mellett megtalálták azt, amire mindig is vágytak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?