LOVE

Hatalmas a boldogság, eljegyezték a magyar sztáranyukát – Videó

Dobó Ági kezét tíz év után kérte meg a párja, Csaba. Bevallása szerint valóra vált az álma!
  • Szerző: Ripost

Egy álma vált valóra Dobó Áginak, ugyanis párja, Csaba tíz év és két gyermek után úgy döntött, megkéri a kezét! Az egykori szépségkirálynő egyáltalán nem számított arra, hogy hétvégén gyűrűt húznak az ujjára, hiszen a barátaikkal ünnepelték Csaba 43. születésnapját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A megható lánykérésről videó is készült, Ági pedig alig tudta visszatartani a könnyeit. Bevallása szerint a legrégebbi és legnagyobb álmát váltották most valóra.

„Csaba a 43. születésnapján, a családunk és néhány barátunk körében azt kérte tőlem, hogy legyek a felesége! Tíz és fél év, két csodálatos kisfiú, megannyi nehézség, de még több boldogság után az egyik legrégebbi, legnagyobb álmomat is valóra váltotta! Menyasszony lettem, és az ő felesége leszek!” – írta az Instagram-oldalán Ági.

IGEN 💍 [email protected]__ a 43.születésnapján, a Családunk, és néhány Barátunk körében azt kérte tőlem, hogy LEGYEK A FELESÉGE! 😢❤🙏🏻 ...10,5 ÉV, 2 CSODÁLATOS KISFIÚ, megannyi nehézség, de MÉG TÖBB BOLDOGSÁG után az egyik legrégebbi, legnagyobb álmomat is valóra váltotta! Menyasszony lettem, és az Ő FELESÉGE LESZEK! 🥰 #köszönöm #kiscsalád

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?