LOVE

Hatalmas örömhírt jelentett be Weisz Fanni!

A gyönyörû modell élete legboldogabb napjára készül, vőlegényével pedig már nagyon várják, hogy megfoganjon első gyermekük.
  • Szerző: Ripost

Nyári esküvőre készül Weisz Fanni és kedvese, Péter. A szerelmesek azt sem bánnák, ha mihamarabb megfoganna első gyermekük, hiszen mindketten úgy érzik, itt az ideje, hogy szülővé váljanak.

Fanni 25, míg Péter 30 éves múlt, és egyikük sem szeretne későn családot alapítani.

Új lakásukban már a babaszobát is kialakították, ami szemben van a szülői hálóval, hogy Fanni mindig lássa, mi történik a gyermekével.

"A szülői hálóval szemben található a babaszoba, így odalátok. Egyelőre gardróbnak használjuk, mert kinőttük a beépített szekrényt. Amikor abba bepakoltam, Péter megkérdezte, hogy az ő ruhái hova kerülhetnek? Lett ezért még egy szekrény, és ha megszületik a picink, már csak a bababútort kell a szobába betenni. Nagyon várom, hogy odáig jussunk, idővel majd kis testvért is szeretnénk!" - mesélte boldogan Fanni a Story magazinnak.

A szerelmesek nyáron házasodnak össze, ám nem csapnak nagy lagzit: körülbelül 150 főt várnak a nagy napra. Az előkészületeket teljes mértékben Fanni végzi és szervezi, Péter szabad kezet ad kedvesének az esküvőt illető kérdésekben.

És ezeket olvastad már?