LOVE

Házasságáról vallott Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa hatalmas kihívás elé állította a házasságát, ám férjével gond nélkül vették az akadályokat. A sztárpár a Love Bistro gasztro-realityben bizonyítja a szerelmét!
  • Szerző: Ripost

Csisztu Zsuzsa és férje, dr. Ketskés Norbert is fakanalat ragad a TV2 formabontó gasztro-realityjében, a Love Bistroban, ahol 17 másik sztárpárral mérik össze a tudásukat. A műsorvezető lapunknak bevallotta, nagyon örül, hogy férjével együtt bizonyíthat, ráadásul a közös versenyzés még inkább összekovácsolta őket. A házasok mindig is nagy harmóniában éltek, érzelmes pillanataikat pedig most a nézők is nyomon követhetik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Mi nem csak nagyon szeretjük egymást a férjemmel, de otthon is harmóniában élünk, nem jellemzőek a konfliktusok. Kölcsönösen támogatjuk egymást az életben, és ez így volt a forgatásokon is. Persze fel kellett pörögni, nagy volt a tempó, de ezt nem konfliktusként éltük meg. Izgalmas hetek vannak mögöttünk, és óriási nyereségként éljük meg, amit a műsortól kaptunk. Ezek az apró dolgok is csak erősítenek a házasságunkon” – kezdte a -nak Zsuzsa, aki férjével nem ismer lehetetlent, így megpróbálták a legjobbat kihozni a közös munkából. Mint kiderült, nem volt könnyű dolguk, ugyanis Norbert számára ismeretlen terep volt a konyha.

”Három férfival élek együtt, gyakorlott háziasszonynak tartom magam, de rengeteg újdonságot tanultam én is. Nem beszélve a férjemről, akinek a konyha egy idegen terep volt. Azzal viccelődtünk, hogy az már egy nehezítő tényező, hogy ő is ott van. Mivel orvos, mindent tud az ételekről, de csak toroktól lefelé, hogy mi történik a táplálékkal a szervezetünkben. Az elkészítési folyamatok nem az erősségei„ – viccelődött a műsorvezető, aki nagyon meglepődött azon, mennyit fejlődött a férje. Elmondása szerint, hatalmas segítség számára a hétköznapokban, hogy mostantól akad segítsége a konyhában.

”Nagyon büszke vagyok rá, ugyanis sokat fejlődött. Otthon már rengeteg mindent rá tudok bízni. Előkészíti például a zöldségeket, kinyújtja a tésztát, felveri a habot, szóval egyedül merem hagyni a konyhában. Ez pedig nagy segítség, hiszen a nagyszülőkre nem tudunk ilyen formában sajnos támaszkodni. A férjem szülei vidéken élnek, így úgymond állandó nagymama nincs, aki főzőcskézne„ – fogalmazott elismerően Zsuzsa, akinek férje is büszke közös teljesítményükre, ám úgy érzi, Zsuzsa nélkül elveszett volna a feladatokban.

Hogy milyen kihívásokkal küzdenek majd meg a Love Bistro-ban, arról bővebben a szerdai napilapban olvashatsz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?