LOVE

Hoppá, így készül a karácsonyra Jáksó László és felesége

Nem mindennapi ötlettel állt elő.
  • Szerző: Doris

Jáksó László mindenkit megdöbbentett, amikor decemberben bevallotta, hogy titokban feleségül vette a szerelmét, akivel két éve él boldog párkapcsolatban.

Fotó: Sulyok László

Bár a műsorvezető sokáig titkolta a civil hölgy kilétét, idén ősszel már együtt jelentek meg a Sláger TV születésnapi rendezvényén. Természetesen a karácsonyra is együtt készülnek, az idei ünnep pedig már csak azért is különleges lesz, mert először díszítik majd fel a fát férjként és feleségként. Sőt, Jáksó egy különlegességgel is előrukkol!

„Egy időben Tv-rádió műszerész akartam lenni, idén pedig wifi vezérlésű karácsonyi fényeket tervezek. Forrasztgatok! Nagyon meghitt és hangulatos lesz. Nagy összejövetelt szervezünk, több család is összegyűlik majd. Ötvenegy évesen már kevesen beszélnek egy családról, sok a rokon” – mondta a -nak a műsorvezető a MikulásGyár sajtótájékoztatóján.

Azt is hozzátette, cseppet sem bánja, hogy már nincs képernyőn, így a magánélete is sokkal nyugodtabb.

„Nincs körülöttünk felhajtás. Rájöttem, hogy egy jó oldala van annak, hogy nem szerepelek tévében, azon kívül, hogy húsz év után nem is hiányzik annyira. Mégpedig az, hogy a magánéletemet megtarthatom magamnak” – jelentette ki.

Jáksót egyébként teljesen kicserélte az új szerelem. Sokat sportol, egészségesen él és két év alatt közel húsz kilótól szabadult meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?