LOVE

Hoppá! Újabb fotó bizonyítja Palvin Barbi és Hamilton kapcsolatát!

Bár a magyar topmodell és az F1 világbajnok is tagadja, hogy intim viszonyban lennének, ez a Budapesten készült kép és annak története is az ellenkezőjére utal.
  • Szerző: Buster

Lewis Hamilton a jelek szerint nemcsak a vasárnapi austini futamon szerezte meg a pole pozíciót de Palvin Barbinál is ő áll befutó helyen. Ahogyan arról a %%  többször beszámolt, a szépséges modellt és a világbajnok pilótát igen gyakran látni együtt az utóbbi időben. Legutóbb Hamilton a Japán nagydíj után pattant fel magángépére, hogy Budapesten bulizzon Barbival, most pedig olvasóriporterünk küldött be egy árulkodó fotót, melyhez rövid történetet is mellékelt. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy mikor is sütiztek együtt az Oktogonnál lévő kávézóban, de hogy nem keresték a feltűnést az biztos.

"A hely nemrég nyílt, gondolom, Barbi ezért hozta ide Hamiltont. Szerettem volna velük egy közös képet készíteni, de ők inkább el akartak bújni és láthatóan nagyon zavarban voltak, hogy felismertük őket. Végül titokban lőttem ezt a kockát, miközben válogattak.

Olvastam, hogy elvileg csak barátok, de a testbeszédük és a szemük egészen másról árulkodott

- írta levelében a szemfüles olvasóriporter, akinek természetesen jár a 15 ezer forint.

Lewis Hamilton ugyanakkor éppen a napokban nyilatkozott magánéletéről Ellen DeGeneres műsorában, ahol szinglinek vallotta magát.

"Nincs senkim. Nemrég lett vége egy hosszú, nyolcéves kapcsolatomnak. Most a versenyzésre koncentrálokt” – mondta a pilóta, aki ennek ellenére versenyszezonban is képes napokat utazni, hogy lássa Barbit, akivel csak „barátok”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?