LOVE

Így kezdődött valójában Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea kapcsolata

A sztárpár még nem olyan régen talált egymásra, de most a lehető legjobban alakulnak a dolgaik.
  • Szerző: Ripost

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea kapcsolatának híre a napokban járta körbe a magyar sajtót. A pár egyelőre nem akart nyilatkozni, de megerősítették, hogy jól alakulnak a dolgaik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Az egykori híradós 2018 nyarán költözött el kislányával 12 év után Bochkor Gábortól, a sztárfodrász pedig tavaly tavasszal még el akarta jegyezni Dobó Katát. Októberben viszont már szakítottak.

Várkonyi Andrea korábban elmondta, hogy még hisz a szerelemben, de nem áll készen rá. „A sebek még nem gyógyultak be, és ez egy új kapcsolatban be tud zavarni. Aztán lehet, hogy holnap jön szembe valaki, akivel menni fog, mert pont ezekben lesz képes segíteni” – fogalmazott decemberben.

Pár nappal később pedig valóban találkoztak, a Női titkot Várkonyi Andinál című műsorban Zsidró Tamás volt a vendég. „Akkor még semmi nem volt köztük” – mondta egy neve elhallgatását kérő barátnő, aki elárulta, hogy már korábban is ismerte egymást a páros.

„A felvétel után 1-2 héttel sms-ezni kezdtek, aztán az üzengetésből randi lett. Azt mesélte Andi, hogy azzal vette le a lábáról, hogy ízig-vérig férfi, aki pontosan tudja, hogyan kell egy nőt meghódítani, miközben nagyon romantikus alkat, és igazi úriember – mondta a barátnő, aki társaival együtt az elején kicsit féltette a tévést ettől a kapcsolattól.

A pár most egyelőre nem tervez előre, szeretnék jobban megismerni a másikat, de a sok munka kicsit nehezít a dolgukon – írja a Story magazin.

És ezeket olvastad már?