LOVE

Ilyen lesz az esküvő, vallomást tett a magyar műsorvezető

A csinos tévés azt is elárulta, mi a helyzet a babaprojecttel.
  • Szerző: Doris

Szíve szerint már jövőre az oltár elé állna Pintér Adrienn, vagyis Ada. A csinos tévés kezét február végén kérte meg szerelme, Máté, egy igen kalandos mexikói kiruccanás során. Bár Adának előző házasságából már van két fia, a jövőben mindenképp szeretne egy közös gyereket Mátéval is.

Ada néhány napja jelentette be, hogy Németországba költözik a vőlegényéhez, Mátéhoz. Az esküvőt mégis Magyarországon tartják, az egykori tévés legnagyobb álma ugyanis, hogy a szabadban, közel a természethez mondhassa ki a boldogító igent szerelmének, akivel már négy éve él boldog párkapcsolatban.

"Semmiképp sem egy házasságkötő teremben szeretnék örök hűséget fogadni Máténak. Egy gyönyörű, szabadtéri helyszínről álmodom Magyarországon. A szűk körű lagzi kizárva, ugyanis csak Máténak körülbelül negyven fős a rokonsága, akik mind ott szeretnének lenni a nagy napon. Nem beszélve a baráti köréről, ami tizenöt fiúból áll. Ha ehhez még hozzáadjuk az én rokonságomat, barátaimat, legalább száznegyven főre jön ki a násznép. Nyilván ezt is figyelembe kell majd venni a helyszín kiválasztásánál"

- kezdte Ada, aki meglepő kommenteket kapott nemrég feltöltött nyaralós képeihez. Több olyan rajongó is akadt, aki esküdni mert volna rá, hogy a 36 éves műsorvezető pocakja gyanúsan gömbölyödik, és máris gyermeket vár vőlegényétől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Természetesen feltettük a kérdést Adának: igaz-e, hogy bővül a család? Õ nevetve tisztázta a helyzetet.

"Nem, egyelőre nem vagyok várandós. Természetesen szeretnénk majd közös gyereket Mátéval, ám hogy ennek pontosan mikor jön el az ideje, azt még nem tudjuk, de mindenképpen szeretnénk közös gyereket" - nyilatkozta Ada, aki jelenleg két 13 éves ikerfiú, Bálint és Bence büszke anyukája. Mindössze 23 éves volt, amikor életet adott nekik, így még bőven van ideje arra, hogy ismét anyává válhasson.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?