LOVE

Intimtetoválást csináltatott az RTL Klub visszafogott sztárja

Ki gondolná Pataki Zitáról, hogy hajlik az extremitásokra. Pedig amióta megismerte férjét, nyitottabban áll a világhoz.
  • Szerző: Buster

Az RTL Klub időjósa mindig decensen viselkedik a nyilvánosság előtt, pedig a lelke - nem is olyan - mélyén ott él benne a lázadó vadóc, aki férje kedvéért legyőzte a tetoválások iránt érzett ellenszenvét is.

Pataki Zita és férje, Attila négy éve ismerkedtek meg egymással, éppen akkor, amikor a férfi egy meglehetősen nagy és meglehetősen színes tetoválást késztetett magának. Az időjós ezt akkoriban nem nézte túl jó szemmel, de azóta nagyot fordult vele a világ ebben a tekintetben...

"Négy évvel ezelőtt, amikor Atit megismertem, volt egy aprócska gondom. Tetoválása volt, sőt egyet éppen varratott. Színeset, elég nagyot..."

Nem voltam oda érte, pedig nyitott, elfogadó személyiségnek ismertem magam.

"Azt éreztem, hogy van dolgom ezzel. Úgyhogy ahhoz a trükkhöz folyamodtam, hogy matricatetoválást tettem magamra. Atinak szántam meglepetésként" - mesélte az Epizód magazinnak Pataki Zita, aki azóta egy valódi, szupertitkos tetoválást visel a testén.

"Egy apró, színes kolibrit választottam. Nagyon örült, sőt az összes többi matricát is felraktuk a testemre. Jó móka volt! Másnap fürdeni mentünk a Balatonhoz, ahol furán néztek rám, de az első fürdőzés közben lejött mind. Azóta semmilyen rossz véleményem, érzésem nincs a varrásról, vagy a tetovált emberekről. Az előítélet eltűnt belőlem, és ma már érdeklődéssel fordulok bárki tetkója és azok története felé. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy ajándékot kaphatok egy embertől, győzködés vagy duma nélkül."

Egyszerűen csak megtörtént. A tetoválásom tehát neki szól, az övé. A szerelmünk jelképe

- vallotta a lapnak Zita.

És ezeket olvastad már?