LOVE

Karácsonyi sztárposta: ezt üzenik egymásnak idén a hírességek

Többek között Balázs Andi, Sári Évi, Nagy Adri és Schmuck Andor is üzent!
  • Szerző: RIPOST

A karácsonyi postása idén is átadja sztárok jókívánságait! Lássuk, mit üzentek egymásnak a hírességek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Balázs Andi egykori duettpartnerének, Horváth Tamásnak küldött üzenetet:

„Drága Tomikám! Először is boldog, békés ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok neked! Másodszor pedig tudd, hogy nem feledkeztem meg a duettünkről, remélem, jövőre lesz lehetőségünk egy közös éneklésre, még akkor is, ha ez csak a mi kis álmunk.”

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Sári Évi a mindig vidám színésznőnek, Balázs Andinak üzent:

„Kedves Andi! Azt kívánom neked, hogy legyél mindig boldog, maradj ilyen életvidám, bohókás, és ha kell, akkor pedig ugyanolyan komolyan állj a dolgokhoz, mint eddig! Köszönöm a barátságodat, és azt, hogy a te jókedvedre mindig számíthatok! Boldog karácsonyt kívánok Neked és a családodnak! Nagyon szeretlek!”

Fotó: Nagy Adri / Instagram

Nagy Adri a két legjobb barátnőjének üzent a hasábjain keresztül:

„Drága Tücsi és Kiss Rami! Nagyon sok emlék köt össze minket. Az eddigi karácsonyokat többnyire együtt töltöttük, mindig jókat ettünk, csajoskodtunk és beszélgettünk. Viszont az idei ünneplés most mindannyiunknak kicsit más, hiszen édesanyák lettünk. Nagyon fogtok hiányozni, és nagyon szeretlek benneteket! Áldott, békés és boldog karácsonyt kívánok nektek. Jövőre pedig ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Sok-sok puszi!”

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Huszti Kata Tápai Szabinának küldte el a jókívánságát:

„Kedves Szabina! Nagyon örülök, hogy a Fuss család, fuss! forgatásán megismerkedtünk. Elképesztően közvetlen, segítőkész és jó fej édesanya vagy, köszönöm az együtt töltött időt és a sok nevetést a kamerák előtt és mögött is! Boldog vagyok, hogy az edzőkkel ilyen jól megtaláltuk a közös hangot. Ezúton is az egész családodnak boldog, békés ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok! ”


Fotó: Szabolcs László

Schmuck Andor szűkszavúan, de annál frappánsabban üzent Korda Györgynek:

„Korda Gyurinak sok ászt kívánok a fa alá, habár ő az ászok ásza. De jövőre is nagy szüksége lesz rá, hogy bátran mondja majd a pókerben az all int.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?