LOVE

Képtelen elengedni felesége Curtist: ezt üzente Krisztike

A rajongók még reménykednek, hogy kedvenceik újra egymásra találnak.
  • Szerző: Ripost

Nagyon úgy tűnik, hogy nem engedte még el egymást Curtis és felesége, Krisztike. A rapper már második hete dolgozza meg a rekeszizmainkat vicces produkcióival a TV2 Sztárban sztár című műsorában. A maszkok mögött azonban úgy tűnik, komoly emberi drámák zajlanak, ugyanis a rajongóik egyre inkább úgy gondolják, Ati és Kriszti hamarosan újra egymásra találnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Curtis múlt héten Csepregi Évaként küldött szelfit gyermeke édesanyjának, aki ezt rögtön meg is osztotta a közösségi oldalán. A vasárnapi adás után Krisztike egy megható idézetet tett közzé, ami rögtön elindította a találgatásokat az érzéseit illetően – írta a Bors.

„Könnyű szeretni akkor, amikor minden tökéletes. A feltétel nélküli szeretet azonban az, amikor szeretetünk kitart a kevésbé tökéletes pillanatokban is” – írta Krisztike.

Vajon ez azt jelenti, hogy a viharok ellenére is szereti még a volt párját? A kérdés egyre többeket foglalkoztak, sokan remélik, hogy a botrányai után újra önmagára találó Curtis visszatér gyermeke édesanyjához.

Ahogy korábban megírtuk, a sztárpáros mindkét tagja augusztus 27-én jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket. Barátságban váltak el egymástól, és továbbra is együtt nevelik gyereküket.

És ezeket olvastad már?