LOVE

Két hónapja tart a románc, ezt mondta a kapcsolatáról Várkonyi Andrea

Egymásra talált a műsorvezető és Zsidró Tamás!
  • Szerző: Ripost

Sokatmondó fotót osztott meg a hétvégén Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás, amelyből már lehetett sejteni, hogy több van köztük, mint barátság. Nem csoda, hogy a műsorvezető és a sztárfodrász nem is titkolózik tovább, megerősítették, valóban alakul köztük valami. Először Zsidró reagált a hírre, aki boldogan újságolta el: nagyon jól megvannak Andival.

Fotó: Ripost

„Igen, a hír igaz. Valóban „barátkozunk”, nagyon jól alakulnak a dolgok, és reméljük, így is marad” – válaszolt a Blikk érdeklődésére Zsidró, később pedig Andi is megerősítette a dolgot.

„Köszönjük, jól vagyunk, reméljük, a továbbiakban is jól alakul a kapcsolatunk” – fogta rövidre Várkonyi. A szerelmesekről egyébként úgy hírlik, közel két hónapja vannak együtt. Zsidró ismerősei szerint a sztárfodrásszal azóta madarat lehetne fogatni, olyan boldog.

Tomi egyébként sem az a típus, aki gyakran rosszkedvű, de legutóbb, amikor összefutottam vele, nagyon fel volt dobódva. Andit ugyan név szerint nem említette, de azt mondta, nagyon boldog, miközben csillogott a szeme, és most már azt is tudni, kinek köszönhetően” – fogalmazott egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?