LOVE

Kiderült a titok: Ügyvédjébe szeretett bele a világhírű magyar színésznő

A szerelmesek négy éve alkotnak egy párt, és két éve házasok, de nem hivatalosan. Az igazi esküvő még várat magára.
  • Szerző: BDF

Gera Marina ügyvédet keresett, és férjet talált. A világhírű magyar színésznő egy szerzői jogi problémához keresett ügyvédet még négy évvel ezelőtt, így ismerkedett meg párjával, Balogh Leventével. A szerelmesek aztán két éve Thaiföldön kötötték össze az életüket. A páros nem akart nagy esküvőt, de semmiképp sem szerették volna megbántani rokonaikat, ezért úgy döntöttek, hogy összekötik a nászúttal a nagy napot, így kettesben utaztak el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

„Thaiföldön egy bungalóban voltunk. A ruhámat egy magyar tervező készítette, a tengerparton volt a ceremónia, este pedig a vacsora. Az étterem ott volt a parton, de minket gyakorlatilag beraktak a tengerbe. Egy thai fotós még hét órán át fotózott minket” – emlékezett vissza a Best magazinnak Marina, aki hozzátette, egy thai dj adta őket össze, így nem számít hivatalosnak az esküvő, de tervezik, hogy a jövőben ugyanazon a napon mondják majd ki a boldogító igeneket. Mint kiderült, a szerelmeseknek lehetett volna hivatalos esküvőjük is, ám ahhoz szükség lett volna Marina keresztlevelére.

„Spanyolországban, a hegyekben keresztelkedtem meg, amikor az El Camino-zarándokutat jártam végig” – mesélte a Nemzetközi Emmy-díjas színésznő.

„Elhagyta a keresztlevelét valamelyik templomban. Szóval végig kellett volna járnunk a Caminót, hogy megtaláljuk a keresztlevelet, és lefordíttassuk thaira” – tette még hozzá Levente.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?