LOVE

Kiszivárgott dokumentumok: így válik Angelina Jolie és Brad Pitt?

Amerika szenzációhajhász magazinja tegnapi számában azt ígérte, hogy mindent megtudunk a színészpár válásáról. Ám úgy tûnik, már megint sikerült becsapniuk és megtéveszteniük az olvasóikat.

Az újság címlapján titkos válási dokumentumokra hivatkoznak, így szellőztetik meg a házaspár válásának botrányos részleteit.

"Megcsalás, erőszak, pokoli háború" - olvasható az óriási szenzációt feltételező szalagcím a National Enquirer borítóján.

A cikket fellapozva azonban hamar kiderül, már megint olcsó trükkel próbálják felturbózni példányszámaikat. Ugyanis a beígért okiratok valóban léteznek, ám a dolognak van egy komoly buktatója. A titkos forrásból származó papírok, Jolie és Pitt előző sikertelen házasságaiból származnak. A kiragadott részleteken aláírások, pontos adatok is szerepelnek, de mindig csak külön-külön.

Az újság szerkesztői tényleg rafináltan próbálták becsomagolni "bizonyítékaikat", hisz első ránézésre ez nem biztos, hogy mindenkinek szemet szúrt. 

Természetesen nem ez volt első nagyotmondás, amit az egyik legdurvább pletykalapnak számító újság "tévesen" állított.

Hetekkel ezelőtt ők maguk robbantották a szenzációt, miszerint csúnya és költséges válóperrel végződik a 15 hónapja tartó házasság. Elképzelni is nehéz, milyen szaftos pletykákat lehet még Hollywood álompárjáról összeírogatni, egy azonban biztos: a National Enquirer munkatársai a végsőkig is képesek elmenni.

És ezeket olvastad már?