LOVE

Kitálalt Angelina Jolie világhírű exe, ilyen valójában a színésznő

A színész új önéletrajzi könyvében vall arról, milyen volt rövidke, de annál intenzívebb viszonya Angelinával.
  • Szerző: Doris

A 60 éves Val Kilmer kendőzetlenül vall magánéletéről I'm Your Huckleberry című önéletrajzi könyvében. Bizony, még Angeline Jolie-val való viszonyáról is részletesen mesél, annak ellenére, hogy a románc nem tartott túl sokáig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Mirror arról ír, hogy Kilmer és Jolie a 2004-es Nagy Sándor, a hódító című történelmi dráma forgatásakor szűrték össze a levet, addig nem is vállalták szerelmüket, amíg a film meg nem jelent.

Ez még persze azelőtt történt, hogy Angelina beleszeretett volna Brad Pittbe. Bár Kilmerrel valóban nem voltak sokáig együtt, a színész szavaiból úgy tűnik, Jolie nagyon mély nyomot hagyott benne!

„A magány jeges poklából mentett ki egy angyal. Talán a legszebb lelkű és legkomolyabb mind közül. Angelina. Amikor az emberek megkérdezik, milyen is ő, mindig azt mondom, hogy olyan, mint az összes többi nő és az összes többi világsztár, de valahogy mégis több. Csodálatosabb. Bölcsebb. Varázslatos és egyszerre tragikus. Mégis két lábban a földön jár. Megéri? Megéri olyan embereket megismerni, akiknek megértése is hetekbe telik. Igen” – írta Kilmer a könyvben.

Fotó: Profimedia

Nem sokkal a románcuk után kezdte el Angelina forgatni a Mr. és Mrs. Smith-t, ekkor melegedett össze Brad Pitt-tel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?