LOVE

Kitálalt egy kolléga: Újabb titok derült ki Szabó Zsófiról és Shane Tusupról

Amióta Shane Tusup az udvarlója, újra ragyog Szabó Zsófi.
  • Szerző: szbd

Újra ragyog, és sugárzik az önbizalomtól Szabó Zsófi! Pedig házasságának megromlása mély sebet ejtett a lelkén. Mint ismeretes, januárban könnyes szemmel mesélte, hogy gyermeke apjával nem tudják megmenteni a kapcsolatukat. De Zsófi nem adta meg magát a bánatnak, nagy levegőt vett, az elmúlt hónapokban pedig újra jó hírek érkeztek róla, mégpedig az, hogy a válófélben lévő tévés már nem szingli, Shane Tusuppal alkot egy párt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Zsófi végre visszanyerte az önbecsülését, amiben nagy szerepe volt Shane-nek, aki bókokkal halmozza el. Egy kudarccal végződött házasságban nem igazán érezhette nőnek magát, önbizalmát vesztett édesanya lett, aki csak arra koncentrált, hogy kisfia rengeteg szeretetet kapjon” – árulta el egy Zsófit jól ismerő kolléga.

Újra van önbizalma Zsófinak, amit Shane-nek köszönhet

Újra van önbizalma Zsófinak, amit Shane-nek köszönhet (Fotó: Ripost)

Bár az előtte álló válóper miatt nehéz hónapok várnak rá, a képernyőn már egy derűs, magabiztos Zsófit látunk.

„Szüksége is van az önbizalomra, mert a válás során szembe kell néznie Zsolttal, ami nem lesz számára egyszerű. Ha kimondták a válást, végre maga mögött hagyhatja a sok fájdalmat, amit a kapcsolat okozott” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?